Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της ΚΕΔΗΚΕ στο Ληξούρι

unnamed-2

Αγαπητοί συμπολίτες ,

Τα Χριστούγεννα, η Ενανθρώπηση του Θεού, αποτελούν το μεγαλύτερο γεγονός όλων των εποχών και όλων των αιώνων.

Ευχόμαστε, τα φώτα και η λάμψη της μεγάλης γιορτής, να ενωθούν με τη φλόγα της ψυχής μας, κάνοντας ο καθένας μας μια πράξη αγάπης όπου υπάρχει ανάγκη δίπλα μας.

Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. προσπάθησε κόντρα στους δύσκολους καιρούς να προετοιμάσει πολιτιστικά το Δωδεκαήμερο, από τα Χριστούγεννα μέχρι την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα, διατηρώντας τα ήθη και έθιμα της Ορθόδοξης παράδοσης μας. Κάλαντα από τις χορωδίες, τις Μαντολινάτες και τις Φιλαρμονικές μας, ο στολισμός του δένδρου, το καραβάκι, το Χριστόψωμο και η Βασιλόπιτα, τα κεράσματα και οι κατασκευές δίνουν το ιδιαίτερο χρώμα των ημερών και συνδέουν τις γενιές μεταξύ τους.

Το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. σας ευχόμαστε ολόψυχα Ευτυχισμένα Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων

2016-2017

Ληξούρι

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 Δεκεμβρίου 2016

ώρα 7.30μ.μ Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Χορωδίας «Τζώρτζης Δελαπόρτας» της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου, υπό την δ/νση του μαέστρου Σπύρου Θεοτοκάτου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 Δεκεμβρίου 2016

ώρα 5:00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Α’ Δημοτικού Ληξουρίου προβολή παιδικής ταινίας με τίτλο “Χριστουγεννιάτικη ιστορία”.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 Δεκεμβρίου 2016

ώρα 5:00μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Α’ Δημοτικού Ληξουρίου προβολή παιδικής ταινίας με τίτλο “Μπετόβεν – Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια”.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 Δεκεμβρίου 2016

ώρα 9:00μμ στην αίθουσα του ξενοδοχείου “Terra Mare” στο Ληξούρι, η Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Χαράλαμπου Μακρή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 Δεκεμβρίου 2016

ώρα 5:00μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Α’ Δημοτικού Ληξουρίου προβολή παιδικής ταινίας με τίτλο “Ο κατεργάρης των Χριστουγέννων”

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 Δεκεμβρίου 2016

ώρα 5:00μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Α’ Δημοτικού Ληξουρίου προβολή παιδικής ταινίας με τίτλο “Το Πολικό εξπρές”.

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/12 Παραμονή Πρωτοχρονιάς

ώρα 11:30πμ …ο Άγιος Βασίλης έρχεται στο Ληξούρι με το έλκηθρό του στην κεντρική πλατεία Ληξουρίου για να μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά και να φωτογραφηθεί μαζί τους και…αμέσως μετά 12:00 στην είσοδο του πεζόδρομου της “Γρηγορίου Λαμπράκη”…JAZZY MUSIC ENSEMBLE LIVE…Χριστουγεννιάτικες και όχι μόνο μελωδίες με Jazzy διάθεση από 6μελές μουσικό σύνολο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 Ιανουαρίου 2017

ώρα 4:00μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου…ΤΟΜΠΟΛΑ !! Το παραδοσιακό παιχνίδι που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους.Συνδιοργανωτές ΚΕΔΗΚΕ Παλληξουριακός ΝΕΟΛ και Εθνικός Ληξουρίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 Ιανουαρίου 2017

ώρα 5:00 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Α’ Δημοτικού Ληξουρίου προβολή παιδικής ταινίας με τίτλο “Θαύμα στο Μανχάταν”.